GRUNBACH, FIJN OM MEE TE WERKEN

Naast het leveren van een perfect product hecht Grunbach grote waarde aan een prettig en persoonlijk klantencontact. Snelle en efficiënte verstrekking van de gevraagde informatie, professionele trajectbegeleiding en een flexibele opstelling zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld. Grunbach staat voor een open en plezierige bedrijfscultuur.

Klantvriendelijk
Klantvriendelijkheid is één van de speerpunten in de bedrijfscultuur van Grunbach. Een persoonlijke, vriendelijke benadering en een prettig contact dragen bij aan een plezierige werkomgeving. Dit komt uiteindelijk tot uiting in de kwaliteit van het geleverde product. Logisch dat wij dit belangrijk vinden, zowel voor de klant als voor onszelf.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt
Wij willen een prettige partij zijn om mee te werken en doen er alles aan om dit waar te maken. Wij voorzien u daarom altijd van een professioneel en kundig advies en houden ons aan de gemaakte afspraken. In geval van problemen stellen wij ons oplossend en flexibel op. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is ons motto.

GRUNBACH LIFTEN

Smitspol 20J
3861 RS  NIJKERK

T 033 888 5510
KvK 80.21.6579

info@grunbach.com

 


CONTACT

Grunbach Liften
Smitspol 20J
3861 RS Nijkerk
T 033 888 5510
info@grunbach.com