VERTEX MRL VOOR NIEUWE HOOFDKANTOOR EYEWORKS AMSTERDAM

In het net opgeleverde nieuwe hoofdkantoor van mediabedrijf Eyeworks in Amsterdam plaatste Grunbach een speciale uitvoering van de VERTEX MRL. De lift staat deels in een glazen schacht van het monumentale pand. Specifieke wens van de opdrachtgever was een zo transparant mogelijke aanblik zonder zichtbare geleidingen. Speciaal hiervoor ontwikkelde Grunbach een "rugzak" variant van de 1000 kg tractielift. Hierdoor kon de lift aan slechts een dragende wand gemonteerd worden, een constructie die normaal uitsluitend mogelijk is voor hydraulische liften. Ook het bijzonder hoge afwerkingsniveau van de lift betekende een extra uitdaging. Zo zijn alle zichtbare onderdelen van de lift, tot aan het laatste schroefje, in een zwarte coating afgewerkt. De glazen brandwerende deuren en de dubbele glazen cabinewanden completeren de luxe uitstraling van het geheel. De lift is inmiddels tot volle tevredenheid van de opdrachtgever in gebruik genomen.

Lees het hele bericht...

COMPACTE WOONHUISLIFT CENTURION IN WIJCHEN

In een prachtige villa in Wijchen leverde Grunbach een luxe woonhuislift. De opdrachtgever was vooral gecharmeerd van het hoge afwerkingsniveau van de CENTURION lift in vergelijking met de "concurrentie". Naast de fraaie afwerking is de lift ook nog eens fluisterstil. Dit werd mogelijk door het plaatsen van de aandrijving in de kelder. In de slaapvertrekken is werkelijk niets te horen van de lift. Om deze reden wilde de klant ook perse een hydraulische lift en niet bijvoorbeeld een spindellift. De lift is fraai en compact ingebouwd en stopt op alle 4 de woonlagen van het prachtige huis. De opdrachtgever is zo tevreden dat Grunbach met nieuwe klanten al meerdere malen een referentiebezoek mocht afleggen. Meestal geldt dan "zien is kopen". Met recht durven wij te stellen dat Grunbach de best afgewerkte woonhuislift biedt voor een scherpe prijs.

Lees het hele bericht...

LIFT IN BESTAANDE WONING TE RIJNSBURG

In een bestaande woning in Rijnsburg leverde Grunbach een CENTURION lift. Speciale opgave was het plaatsen van een zo groot mogelijke lift in de beschikbare ruimte. Vanwege een lichamelijke beperking van de bewoner was toegankelijkheid met een rolstoel een eis. Grunbach voerde de lift daarom uit met dubbele automatische draaideuren in plaats van de gebruikelijke schuifdeuren. De ruimte die normaal benodigd is om de deuren in weg te schuiven kon nu worden aangewend voor een grotere cabine. Ook hier geldt: de lift is tot volle tevredenheid van de bewoner in gebruik genomen.

Lees het hele bericht...

WOONHUISLIFT INCLUSIEF VERBOUWING

In dit project heeft Grunbach echt laten zien waartoe ze in staat is. De opdracht luidde: "Plaats een lift in ons bestaande trappengat, zorg dat er naast de lift nog steeds een trap aanwezig is, plaats niet alleen de lift maar voer de hele verbouwing voor ons uit, regel ook de bouwaanvragen, de vergunningen en het tekenwerk, wij gaan op vakantie en als we terug zijn is alles af". Een behoorlijk eisenpakket waar Grunbach zijn hand niet voor omdraait. Lees hieronder de uitvoerige referentie van deze alleraardigste bewoners.

Lees het hele bericht...

BRANCARDLIFT VERTEX MRL1000 IN GEZONDHEIDSCENTRUM

In een nieuwgebouwd complex in Hoek van Holland plaatste Grunbach een machinekamerloze lift. De eis was: een hoogwaardige tractielift voor 1000 kg met roestvaststalen deuren en cabine tegen de scherpste prijs. Grunbach was in staat om binnen het gestelde budget een fraaie oplossing te bieden.

Lees het hele bericht...

GRUNBACH LEVERT BANCOLIFT IN AMSTERDAM

Grunbach heeft naar tevredenheid van de gebruiker een BANCOLIFT geleverd aan een grote scholengemeenschap te Amsterdam. Het doel van de lift is het toegankelijk maken van de kantoren voor minder zelfredzame personen.

Lees het hele bericht...

GRUNBACH IS EXCLUSIEF DISTRIBUTEUR VAN "FREELIFESTYLE BY SITES"

Grunbach is per 1 april 2012 de exclusieve distributeur voor de Benelux van de innovatieve en fraaie liften van de Italiaanse fabrikant en marktleider SITES. Met het programma FreeLifeStyle biedt SITES een uitgebreid pakket aan liftproducten ter verbetering van de verticale toegankelijkheid van gebouwen.

Lees het hele bericht...

GREENMOTION®, DE EERSTE LIFT OP BATTERIJEN

Met het GREENMOTION® concept neemt Grunbach een grote voorsprong in de voortdurende zoektocht naar eco-efficiënte oplossingen in de lifttechniek. GREENMOTION® is een hypermoderne machinekamerloze tractielift, aangedreven door batterijen en optioneel gevoed door zonnepanelen op het schachtdak of door windenergie.

Lees het hele bericht...
 

TITEL

Dit is het introductie stukje

Lees het hele bericht...

GRUNBACH LIFTEN

Wiekenweg 50a
3815 KL Amersfoort

T 033 888 5510
KvK 64.64.8001

info@grunbach.com


CONTACT

Grunbach Liften
Smitspol 20J
3861 RS Nijkerk
T 033 888 5510
info@grunbach.com