MODERNISERING

"DE VOORDELEN VAN EEN NIEUWE LIFT TEGEN EEN FRACTIE VAN DE KOSTEN"

Ontwikkelingen in de lifttechniek gaan razendsnel. Wat eens modern en innovatief was, kan een paar jaar later al "niet meer van deze tijd" zijn. De afgelopen jaren kenmerkten de liftenbranche door enorme innovaties op het het gebied van veiligheid, comfort en energiebesparing.

Het moderniseren van bestaande liften naar de laatste stand van de techniek is een veelgebruikt middel om kosten te besparen en de veiligheid te vergroten.

Een aantal veel toegepaste moderniseringen zijn:

  • Het vervangen van een conventionele liftaandrijving door een moderne permanente magneetmotor. Een energiebesparing tot wel 75% is realiseerbaar.
  • Het vervangen van oude relaisbesturingen voor moderne microprocessortechniek. Verkleint de kans op storingen en verhoogt het ritcomfort.
  • Het vervangen van traditionele lichtarmaturen voor LED verlichting die alleen brandt wanneer de lift in gebruik is. Een jaarlijkse besparing tot maar liefst 900 kWh per lift is realiseerbaar.
  • Het moderniseren van deuren en deuraandrijvingen. Verhoogt de veiligheid en vermindert de kans op storingen.
  • Het vernieuwen van het cabine-interieur. Naast technische vernieuwingen toont uw lift weer als nieuw.

GRATIS inspectie en moderniseringsvoorstel
Grunbach voert een kostenloze inspectie uit op liften van ieder fabricaat. Aan de hand van de toestand en ouderdom van de installatie doen wij u een vrijblijvend voorstel voor een modernisering. In onze rapportage komen zaken als veiligheid, comfort en energiebesparing aan bod. In ons investeringsvoorstel onderbouwen wij tevens de terugverdientijd.

Modernisering kan al zinvol en besparend zijn voor liften van een paar jaar oud.

Voor een gratis inspectie aan uw lift kunt u ons bellen op 033 888 5510 of u vult onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak op locatie.

JA, ik wil een kostenloze inspectie van mijn bestaande liftinstallatie(s) en ontvang graag een onderbouwd voorstel voor modernisering met terugverdienmodel.

Contact

ContactContactgegevens


GRUNBACH LIFTEN

Smitspol 20J
3861 RS  NIJKERK

T 033 888 5510
KvK 80.21.6579

info@grunbach.com

 

 

 

 


CONTACT

Grunbach Liften
Smitspol 20J
3861 RS Nijkerk
T 033 888 5510
info@grunbach.com